Ervaringen

Wat ik vooral uit de begeleiding bij Jenny heb gehaald, is accepteren wie ik ben met alles wat er is. Durven kiezen voor mezelf, nee leren zeggen, emoties toelaten en dan niet alleen de positieve, maar ook boosheid en verdriet mogen er zijn. Ik ben op zoek gegaan naar wat ik belangrijk vind en heb geleerd rustmomenten in te bouwen. En ik ben losser geworden in contacten leggen en maken. De onzekerheid gaat er steeds meer vanaf.

Ik kan Jenny’s begeleiding van harte aanraden. Het voelt als thuiskomen in een veilig en warm nest. Een werkkamer waar je tot rust komt, geïnspireerd wordt door de mooie teksten, bijzondere muziek en een boekenkast vol kennis. De veilige en warme ruimte die zijzelf creëert voor de ander om te mogen zijn zoals je bent, zonder enig oordeel. Ze leert je naar jezelf te kijken en draagt veel dingetjes aan tijdens de sessies, maar je houdt toch zelf steeds de regie.
Het is echt begeleiding, waarbij ze je aan de hand meeneemt in je reis van het verleden naar het heden, waarbij je sterke eigenschappen naar voren komen, maar ook je onontdekte.
Ze stipt patronen aan die je ontwikkelt hebt en die niet altijd even gezond zijn om deze te vervolgens te transformeren naar gezonde denk- en gedragspatronen. 
Ze is heel goed in staat om mee te voelen en toch een professionele houding aan te nemen. Ze is een voorbeeld voor me geweest, en daar dank ik haar hartelijk voor! Ze geeft iemand weer nieuwe hoop en dat is het allerbelangrijkste om weer vol verwondering en blijdschap te leven bij de dag! Carpe diem!
Gabrielle

Per sessie werd er samen bekeken waar er aandacht aanbesteed ging worden. Dit zorgde voor een prettige en ongedwongen setting. 
Door de sessies bij Jenny heb ik een beter inzicht gekregen in mijzelf. En begrijp ik nu beter mijn eigen gedrag waarom ik doe zoals ik doe, in specifieke situaties. Dit heeft mij rust gebracht in mijn hoofd. Ik voel mij de laatste tijd energiek en onderneem weer activiteiten. Hier ben ik erg blij mee en ik heb het gevoel en idee dat ik weer leef!
Ik kan begeleiding bij Jenny van harte aanraden, want ze is professioneel, doortastend, inzicht gevend en geeft het gevoel je gehoord te hebben. Een fijne therapeute en leuk mens!
Leonore

Ik ervaar Jenny’s begeleiding als fijn.  Je hoeft niks maar je mag alles zodat ernergens druk op gelegd wordt. Haar begeleiding heeft mij geholpen de rust in mezelf te vinden ongeacht mijn “onrustige” omgeving of mensen om me heen. 
Esther

Ik heb de sessies bij Jenny heel fijn gevonden en denk er met heel veel liefde en warmte aan terug. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn jeugd en wat daar nog niet was verwerkt. Ik ervaar nu meer innerlijke rust in mijzelf. En kijk daardoor ook anders naar situaties.
Monique