Lichtpuntwerk

Lichtpuntwerk 
Werken aan je persoonlijkheid en bewustwording van je ziel

Lichtpuntwerk is een therapie en levenswijze waarin gezond emotioneel beheer een plek krijgt in je dagelijks leven. De grondlegster is Riet Okken, een doorgewinterde psychotherapeute, auteur van o.a. ‘De Bevrijdende Kracht van Emoties’. Het is een samenwerking van o.a.: Jungiaanse therapie, Gestalt, Hypnotherapie, ademwerk, kinesiologie en emotioneel lichaamswerk.
Je leert weer luisteren naar wat je lichaam je vertelt, je leert om dingen die je van binnen dwars zitten met liefde aan het licht te brengen, zodat je weer eerlijk en open wordt naar jezelf en naar anderen. Je ontwikkelt een liefdevolle dragende kracht voor jezelf, zodat je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen leven, je eigen bestemming en weg op het spoor komt en gaat volgen.

Lichtpuntwerk is bewustwording van en werken aan alles wat ons licht in de weg staat op mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau. Opruimen van onverwerkte ervaringen, trauma’s, negatieve denkpatronen en het in beweging zetten van onderdrukte emoties. Het is werk aan onze persoonlijkheid en bewustwording van onze ziel. Een psychische en spirituele inwijdingsweg.

‘Zonder de schoonmaak van onze persoonlijkheid is geen gegronde verbondenheid met ons innerlijk Lichtpunt mogelijk.
Zonder een gedegen therapeutische reiniging bestaat er geen gezonde spiritualiteit.’
Riet Okken